TAFKA

TAFKA voor rijscholen:
focus op de weg

De rijschoolbranche is een complexe bedrijfstak. Ons administratie- en advieskantoor voor de rijscholen is het grootste gespecialiseerde kantoor in de branche. Daarom zijn wij de ideale, kritische partner voor rijschoolondernemers. Wij helpen u om wakker te blijven en focus op de weg te houden.

UITDAGINGEN BINNEN DE BRANCHE

De rijschoolmarkt is zeer competitief, met veel rijscholen die strijden om dezelfde groep potentiële leerlingen. Veel leerlingen zoeken naar de meest betaalbare optie, wat druk kan uitoefenen op rijscholen om hun tarieven te verlagen. Dit kan de winstmarges beïnvloeden. Dit leidt tot prijsdruk en de noodzaak om onderscheidend te zijn in termen van kwaliteit en dienstverlening.

Online aanwezigheid en marketing zijn essentieel geworden voor rijscholen. De verschuiving naar online boekingen en beoordelingen heeft de manier waarop rijscholen hun diensten promoten en beheren veranderd. Dit vereist vaardigheden in online marketing en een effectieve onlineverwerking van je administratie en boekhouding. Zodat u meer tijd kan stoppen in de kwaliteit van uw lessen!

WAT KAN TAFKA VOOR U BETEKENEN?

Al jaren zijn wij het grootste landelijke administratie- en advieskantoor voor rijscholen.

Wij kennen de specifieke administratie- en fiscale regels. Onze digitale werkwijze is volledig ingericht op het samenwerken met alle lesplanpakketten. Waarbij onze voorkeur uitgaat naar het samenwerken met PlanGo.

Jaarlijks maken wij landelijk bekend wat de minimale lesprijs voor het komende jaar wordt. Gelet op de reacties maken we daarmee impact in de branche. Rijschoolondernemers worden hierdoor aangespoord om een verantwoorde lesprijs te hanteren waardoor ze een gezonde bedrijfsvoering kunnen voeren.

Wij zijn eveneens relevant voor de ontwikkeling van de rijschoolondernemer. Op de Verkeersacademie geven wij les in ondernemen.

We blijven altijd up-to-date. Wij leveren accountancydiensten, doen rijschool-administraties, stellen jaarrekeningen vast en regelen alle aangiften. Maar het verschil maken we met onze proactieve advisering – op basis van de betrouwbare en actuele branchecijfers die we aanleveren.  Wij kijken naar méér dan alleen de cijfers.

Accountancydiensten
Jaarrekeningen
Administratie
Aangiften
Lesprijsberekening

Groot netwerk,
maar altijd persóónlijk

Wij bedienen cliënten door heel Nederland.

Onze backoffice zit in Zeist, lekker centraal. Per regio of gemeente, overal in het land, hebben we adviseurs. Zij zijn uw directe aanspreekpunt en bieden u persóónlijk contact. Onze dienstverlening kent vaste maandtarieven. Onze geavanceerde systemen werken moeiteloos samen met uw lesplanpakket.

Kies voor expertise en advies met menselijke maat

Bent u op zoek naar een administratie- en advieskantoor met échte rijschool-expertise? Maak nu een afspraak via het contactformulier. Dan merkt u snel genoeg met wie u de weg op gaat. TAFKA helpt u op weg!