TAFKA

ADVIES & ADMINISTRATIE

Voor een doelmatige bedrijfsvoering is een degelijke administratieve basis onmisbaar.

TAFKA doet meer dan alleen cijfers checken. Wij beoordelen uw administratie en maken begrotingen, ondernemingsplannen, rapportages en prognoses. We geven advies en stellen verbeteringen voor. Zelfs uw salarisadministratie verzorgen wij. Ten opzichte van andere administratiekantoren bieden wij dit alles tegen een interessante prijs. Door de modernste technieken ontzorgen wij u en hoeft u minimaal tijd aan uw administratie te besteden.

BELASTINGADVIES

Bij TAFKA Belastingadviseurs werken gecertificeerde RB belastingconsulenten. We zijn aangesloten bij het Register belastingadviseurs. Dat is een landelijke organisatie van belastingadviseurs met beroepsregels en tuchtrecht. Goed fiscaal advies levert extra rendement op. Dat gaat veel verder dan het correct invullen van uw aangiften. Onze

kennis is altijd up-to-date. Onze belastingconsulenten leveren alle fiscale adviezen voor ondernemingen, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren. Uw aangiften loon-, inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting zijn bij ons in professionele handen.

COACHING VAN ONDERNEMERS

Iedere ondernemer streeft naar optimaal rendement. De meeste ondernemers concentreren zich daarbij vooral op de financiële kant van hun zaak. ‘Minder kosten en meer omzet’ is de aloude stelregel. Maar dit is slechts het begin. In de regel is er veel meer winst te behalen als u de juiste dynamiek in uw bedrijf weet te krijgen. Verbreed daarom uw focus en stelt u zich de vraag: ‘Hoe haal ik meer rendement uit mijn bedrijf?’. U gaat daarmee naar meer aspecten van uw bedrijfsvoering kijken. Het ontbreekt de ondernemer vaak aan tijd en expliciete kennis om meer vitaliteit in de zaak te krijgen. En daarmee gericht aan rendementsverbetering te werken.

KLANTERVARING